Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Діти прикрасили Сосницю пасхальними підвісними яйцями

Новини
03.05.2024

Створили таку красу маленькі вихованці Будинку творчості. Допомагали діткам малювати керівниці гуртків, прибиральниця, секретар закладу та всі інші члени колективу.

🎨 Під час створення пасхальних атрибутів черпали натхнення з інтернету, реалізовували власні фантазії, а також користувалися збіркою Анатолія Семенцова «Писанки Чернігівщини».

Всього виготовили 40 великодніх яєць. Ними прикрасили 3 локації:

💁‍♂️ Перше великоднє дерево оформили у дитячому сквері. Допомагав діткам розвішувати великодні яйця Геннадій, працівник «Благоустрій-Сосниця». Спільно з дітьми вдалося зробити це місце ще яскравішим та казковішим.

Символ Сосниці також перетворили у великоднє дерево. Рештою декоративних яєць діти прикрасили деревце на подвір’ї Будинку творчості.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше