Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Прша річниця з дня загибелі захисника України Сергія Супруна

Новини
05.04.2024

🕯️ СУПРУН Сергій Євгенович

Сьогодні минає перша річниця з дня загибелі захисника України 🇺🇦 Сергія Супруна (35 років, с. Бондарівка).

Громада зібралася, аби вшанували пам’ять Героя та всіх полеглих захисників України.

Народився Сергій 6 травня 1987 року в селі Бондарівка. Закінчив Прачівську загальноосвітню школу, Борзнянської громади. Протягом 2005-2006 років проходив строкову військову службу.

Довгий час разом з сім’єю проживав у селі Галайбине. У них з дружиною народилось трійко дівчаток. Він дуже любив дітей, поважав батьків. Був гарним майстром з усілякої техніки. Любив і вмів рибалити. Декілька років, що передували повномасштабному вторгненню, Сергій жив з батьками в Бондарівці.

В перший же день рашистської навали, 24 лютого 2022 року, отримавши повістку, Сергій долучився до ЗСУ. Служив у складі одного з підрозділів військової частини А4590 на посаді стрільця-санітара.

Побратими розповідають про Сергія, як про дуже винахідливу людину. Він міг з буквально підручних засобів зробити дуже потрібні для фронту речі.

Наприклад зробив з двох мотоциклів – транспорт для евакуації поранених з нуля. На його рахунку багато врятованих життів його побратимів.

Сергій влучно стріляв. Одного разу пострілом з автомата збив ворожий дрон.

Рідним Сергій не розповідав про військові будні. Більше розпитував як справи вдома. Вже після його загибелі рідні дізнались від побратимів Сергія більше подробиць про його бойовий шлях.

Загинув Сергій 5 квітня 2023 року під час бойових дій поблизу населеного пункту Діброва, Сєвєродонецького району, Луганської області.

Попрощалися та поховали військового 9 квітня 2023 року в Бондарівці.

Вічна пам'ять і слава нашому Герою! 🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше