Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Сосниці нарешті запрацював новий рентгенкабінет

Новини
08.04.2024

Нагадаємо, що оновлений рентгенкабінет у лікарні відкрили у жовтні 2023 року. Але продовжити користуватися новим апаратом не змогли, адже на це потрібен дозвіл.

🧾 28 листопада Сосницька лікарня подала заявку на оформлення ліцензії на провадження діяльності з використання джерел іонізуючого випромінювання. Однак через бюрократичні процедури ліцензію вдалося отримати лише зараз.

Новий цифровий рентген-апарат корейського виробництва, 2021 року випуску. Придбали його за гроші з державного бюджету. Тоді відкриття нового рентгенкабінету довелося відтермінувати через повномасштабне вторгнення.

👷 Під нове обладнання зробили капітальний ремонт приміщення, в тому числі замінили вікна, двері, підлогу, електропроводку та освітлення.

🕑 На новому рентген-апараті процедура триває менше хвилини, а знімок одразу з’являється на моніторі. Його можна надрукувати чи зберегти на цифрові носії.

Старий рентген 1988 року виробництва, стоїть поруч. Він тепер використовується як резервний.

👍 Дякуємо народним депутатам України Максиму Зуєву за таке необхідне обладнання та Валерію Зубу за допомогу в отриманні ліцензії на експлуатацію обладнання!

❤️ Спільними зусиллями покращуємо якість надання медичних послуг у нашій громаді!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше