Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Сосниці провели громадські слухання стосовно ремонту та модернізації меморіалу пам’яті в центрі селища

Новини
23.04.2024

Спільно обговорили варіанти майбутньої модернізації меморіалу та напрацювали варіанти виконання ремонту.
Одним із ключових пунктів – рішення щодо демонтажу вцілілих гранітних плит з вхідної частини меморіалу з метою їх подальшого збереження від руйнування.

👷 Також вирішили частково демонтувати конструкції з вхідної частини. Вони були збудовані не герметично, туди постійно потрапляла вода і через багато років конструкція втратила свою міцність і продовжує руйнуватися.

На місці демонтованої частини планується зробити місця для сидіння, а також встановити меморіальну металеву конструкцію. Архітектор-реставратор вже працює над ідеєю як це буде виглядати.

📄 Зараз готуються відповідні рішення на розгляд виконавчого комітету та подання до пам'яткоохоронного органу з метою отримання відповідних дозволів на проведення робіт.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше