Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Сосницькій гімназії відкрили простір для дітей

Новини
15.04.2024

Тут відремонтували приміщення, придбали меблі, ІТ обладнання, настільні ігри, канцелярію, спортивний інвентар та інші необхідні матеріали.

👍 Простір дружній до дитини відкриває можливість спілкування один з одним, проводити разом час, психологічно розвантажитись, дізнатись багато нового, отримати нові навички комунікації та взаємодії.

Проект реалізували завдяки співпраці з міжнародними партнерами.

🙋‍♂️ На відкриття простору завітали представники партнерських організацій. Директор гімназії Тамара Чепурна та голова громади Андрій Портний зустріли гостей і подякували фонду за новий простір.

Дорослі та діти долучились до презентації простору. Вони ділились своїми враженнями та планами на майбутнє.

🎈 Новий простір буде доступним для дітей щодня, тут вони зможуть спілкуватися, грати в ігри, читати книги та просто весело і з користю проводити дозвілля.

ℹ️ Проєкт «Підготовка шкіл до соціальної згуртованості» реалізується Фондом Terre des hommes в Україні за підтримки проєкту «EU4ResilientRegions – Програма спеціальної допомоги Україні», що виконується німецькою федеральною компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit» (GIZ Ukraine) GmbH за дорученням Уряду Німеччини.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше