Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

1 золота та 3 срібні медалі: Нові перемоги спортсменів і спортсменок із Сосницької громади

Новини
29.01.2024

27 січня у Коропі відбулися міжобласні змагання з настільного тенісу пам'яті *Ольги Овчаренко. Участь у змаганнях взяли 109 учасників з Чернігівської та Сумської областей.

👥 Команду із Сосницької громади «Kudrivka tennis Club» представляли Андрій Малоїд, Вероніка Бахир, Анастасія Дідовець, Назар Метлицький, Євген Дударенко, Світлана Лагошна, Вікторія Малоїд, Діана Філімоненко, Дмитро Коваленко, Вадим Власенко та Артем Стешенко.

Всі наші спортсмени показали неймовірну гру і здобули гарні результати 🏆

🥇 Вадим Власенко виборов золоту медаль у віковій категорії до 40 років серед чоловіків;
🥈 Вероніка Бахир стала срібним призером у віковій категорії 2011-2013 р.н. серед дівчат;
🥈 Назар Метлицький виборов срібну медаль у віковій категорії 2008-2010 р.н. серед юнаків;
🥈 Дмитро Коваленко також здобув срібну медаль, але вже у віковій категорії до 40 років серед чоловіків.

👍❤️ Вітаємо наших спортсменів. Дякуємо тренеру Миколі Мельнику за його роботу та Роману Солодаренку за підтримку юних спортсменів.

* Ольга Овчаренко – проста жінка, без спеціальної освіти – десятки років очолювала спортивний рух Коропщини. Потім, після відкриття спорткомплексу, працювала там… Її безмежно любили діти, поважали колеги.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше