Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

14 червня – День працівників легкої промисловості

Вітання
14.06.2020

Шановні працівники легкої промисловості!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

Легка промисловість краю має міцні трудові традиції та виробничі досягнення, які забезпечують їй вагоме місце в економіці.

В цей нелегкий для країни час всі ми сподіваємося, що легка промисловість й нашого селища, з наявним виробничим потенціалом, зможе згодом ще більше задовольняти потреби громадян в товарах народного споживання.

Від імені всієї громади міста щиро дякуємо працівникам легкої промисловості, адже завдяки вашій наполегливій праці та професійній майстерності в галузі відбуваються позитивні зміни. Ви демонструєте приклади ефективного виробництва, використання новітніх технологій, активного пошуку нових ринків збуту.

Щиро бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту, процвітання, щедрих професійних та життєвих успіхів!

Від імені в.о. старост,
виконавчого комітету, депутатів селищної ради
— селищний голова Андрій Портний

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше