Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

27 вересня – Всеукраїнський день дошкілля!

Вітання
27.09.2020

Шановні працівники та ветерани дошкільної освіти!

Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом!

Саме ви щодня віддаєте тепло своїх сердець дітям, закладаєте основу характеру, розвиваєте здібності дошкільнят. Одні з найтепліших спогадів пов’язані з дитинством. Це етап, з якого все починається, щасливий і радісний час перших відкриттів і осягнення світу.

Ви знову і знову проживаєте дитинство з кожною дитиною, бачите світ її очима, дивуєтеся і пізнаєте його разом з дітьми. Ви завжди поруч, коли потрібна допомога і підтримка. Це і важка та копітка робота, що вимагає великих духовних і емоційних витрат.

Шановні працівники дошкільних установ! Висловлюємо вам щиру вдячність за професійну майстерність, душевну щедрість, терпіння і турботу про дітей.

Бажаємо вам натхнення, радості, творчості і любові вихованців! Щастя, здоров’я і благополуччя вам і вашим родинам!

Від імені в.о. старост,
виконавчого комітету, депутатів селищної ради
— селищний голова Андрій Портний

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше