Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

4 сесія: обрання старост, звернення щодо тарифів та Програма по забезпеченню хлібом віддалених та малонаселених сіл

Сесії
28.01.2021

27 січня відбулось засідання 4-ї сесії, на якому зібралися всі депути 8-го скликання. Всього на розгляд було винесено 121 питання порядку денного.

Серед них можна виділи 4 найбільш цікавих:

Звернення щодо збільшення тарифів

Питання стосовно збільшення тарифів на слуху у кожного. Беззаперечно, селищна рада підтримує позицію місцевих активістів, тому на сесії було прийнято рішення звернутися до Кабінету Міністрів та Президента України щодо зменшення тарифів на житлово-комунальні послуги, а саме тепло, газ та електроенергію.

Призначення старост

Обирали старост шляхом відкритого голосування. Проте Задесенський округ, до наступної сесії, залишається взагалі без старости (один із кандидатів знаходиться на самоізоляції, тому не мав можливості прийти на зустріч із депутатами).

Отже, маємо такі результати:

  • Ященко Олександр Олексійович – Північний старостинський округ (Чорнотичі, Козляничі, Рудня, Хлоп’яники, Свірок, Соснівка).
  • Пилипенко Олексій Іванович – Західний старостинський округ(Волинка, Вільшане, Гай, Полісся, Матвіївка, Лави, Лозова).
  • Гончаренко Тетяна Станіславівна – Східний старостинський округ(Кудрівка, Ляшківці, Киріївка).
  • Лопатко Віталій Андрійович – Південний старостинський округ(Змітнів, Купчичі, Прогони, Спаське, Гутище, Філонівка, Якличі, Конятин).
  • Степаненко Тамара Михайлівна – Пекарівський старостинський округ(Пекарів, Кнути, Костирів, Синютин).

Хліб для віддалених та малонаселених сіл

На сесії була прийнята Програма «Забезпечення хлібом та хлібобулочними виробами населення віддалених та малонаселених пунктів громади на 2021-2023 роки».

Вона передбачає стабільне та постійне забезпечення жителів віддалених та малонаселених сіл громади хлібобулочними виробами.

В результаті впровадження цієї програми очікується збереження робочих місць в торгівельних точках, які знаходяться у віддалених та малонаселених пунктах та забезпечення хлібом віддалених та малонаселених сіл, навіть при складних погодних умовах та інших надзвичайних ситуаціях.

Представили тимчасового в.о. директора лікарні

Виконуючим обов’язки (до проведення конкурсу з відбору директора Сосницької лікарні) став Максименко Олег Іванович, який до цього очолював Сосницьку райдержадміністрацію.

Він розповів депутатам про майбутні плани по збереженню лікарні, виведенню її з такого критичного стану та поверненню попередніх пакетів медичних послуг.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше