Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

9 лютого. Стан розчистки доріг та вулиць населених пунктів громади від снігу

Новини
09.02.2021

Станом на 10 ранку 9 лютого на автодорогах державного значення працюють 2 одиниці техніки: одна з них в напрямку Сосниця-Велике Устя-Бутівка, інша в напрямку Сосниця-Хлоп’яники.

На автодорогах спостерігаються перемети.

  • У Сосниці більшість вулиць розчищені силами КП «Благоустрій-Сосниця»;
  • Трактором ПП «Сосницькі аграрні інвестиції» розчищено вулиці в селі Чорнотичі, йде очищення від снігу вулиць в с. Кудрівка і Киріївка.
  • У селах Рудня і Козляничі розчистка здійснюється трактором ФГ «Васюк М.Б.», в с. Хлоп’яники, Соснівка і Свірок розчищення здійснюється трактором ПП «Ященка О.І.»
  • Розчистку с. Бутівка планується провести сьогодні трактором ПСП «Бутівське» та завтра із залученням трактору ТОВ «Агрікор Холдинг».
  • Очищення с. Долинського планується здійснити сьогодні після обіду трактор ПСП «Полісся» с. Долинське.
  • Розчищення села Загребелля заплановано здійснити сьогодні після обіду трактором ФГ «Хутірське» смт Сосниця.
  • Розчищення населених пунктів Пекарівського старостинського округу заплановано провести сьогодні після обіду силами ФГ «Швед М.Д.».
  • Вільшани та Велике Устя плануються розчищати трактором ТОВ «Дружба Нова» протягом сьогоднішнього дня.
  • Лави і Волинка плануються розчищати сьогодні протягом дня технікою ДП «Зернятко» м. Мена.
  • Полісся і Матвіївка планується розчищати технікою ДП «Зернятко» м. Мена сьогодні ввечері або завтра.
  • Триває розчищення с. Змітнів технікою ТОВ «Біотех ЛТД» с. Змітнів,  с. Конятин – технікою СТОВ «Надія» с. Конятин, с. Спаське – технікою ФГ «Лани Полісся», с. Спаське.

У даний час залишаються нерозчищеними населені пункти Лозова, Лави, Волинка, Полісся, Матвіївка, Вільшани, Гаї, Ганнівка, Масалаївка та села Задесенського та Пекарівського старостинського округів.

Автомобільні дороги між населеними пунктами громади (за територіальною належністю) перебувають на балансі Служби автомобільних доріг у Чернігівській області та Управління капітального будівництва Чернігівської облдержадміністрації, а тому їх утримання і очищення від снігу здійснюється  залученими ними підрядними організаціями.

Просимо інформувати нас про критичні ситуації з розчисткою населених пунктів у коментарях та за телефонами 097 562 56 87 – Ігор Чернуха та 050 447 61 13 – Олександр Клименко.

Про стан розчищення населених пунктів від снігу будемо періодично інформувати.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше