Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Аграрне беззаконня: в Сосниці знову спробували розорати луг

Новини
13.04.2020

Тільки но обурення на дії агрокомпаній почали вщухати, як проблема з’явилася в іншому місці. В суботу, вранці,  місцеві жителі випадково помітили, що почали розорювати луг на прибережній зоні річки Десна.

На місце події відразу виїхав начальник земельного відділу Ігор Чернуха, який з’ясував, що на площі працює трактор з плугами, роботи здійснює ТОВ «Агро Плюс 2011».

Разом з тим на акцію протесту проти розорювання лугів вийшли небайдужі Сосничани, які зупинили незаконну діяльність, заблокували трактор, прив’язавши тросом до стовбура. Також було викликано співробітників поліції, яким було подано заяву про вчинення кримінального правопорушення, слідчо-оперативна група склала протокол огляду місця події.

Пізніше, в другій половині дня, на місце конфлікту приїхала знімальна група телеканалу «Інтер». Журналістам розповіли суть конфлікту та попросили висвітлити проблему на загальнодержавний рівень, оскільки, схожі конфлікти виникають не лише в нашій громаді.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше