Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Агровиробники, які обробляють від 5 до 500 га, можуть отримати міндобрива або насіння соняшника

Новини
01.03.2023

🌱 Агровиробники, які обробляють від 5 до 500 га, можуть отримати міндобрива або насіння соняшника від Програми USAID АГРО у межах ініціативи USAID на підтримку стійкості агросектору (Agriculture Resilience Initiative) – AGRI-Україна.

Допомога буде надана за однією з трьох опцій на вибір заявника:
🔸 або 1 тонну мінеральних добрив для підживлення озимих культур (Сульфат амонію ((NH4)2SO4), Nitrogen 21%, Sulfur 24%)
🔸 або 1 тонну мінеральних добрив для основного та припосівного внесення на ярі культури (Нітроамофоска NPK 16:16:16 або Карбамід (СО(NH2)2), Nitrogen 46,2%)
🔸 або до 25 посівних одиниць насіння соняшнику компанії Лімагрейн (гібриди, призначені для класичної технології вирощування у розрахунку 1 посівна одиниця на 2 га).

❗ Учасники мають забезпечити логістику доставки добрив/насіння з обласних пунктів розподілення власним транспортом/коштом.

Подати заявку можна в ДАР у розділі «Доступні програми» - «Отримання від Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) добрив та насіння соняшника». Заявку за цим конкурсом можуть подати агровиробники, які:
🔹 Зареєстровані як юридичні особи, або фізичні особи – підприємці, в тому числі сімейні фермерські господарства.
🔹 Мають загальну площу земельних ділянок у власності та/або в оренді від 5 до 500 га, розташовані в наступних областях: Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Кіровоградська, Київська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська.
🔹 Зареєстровані у ДАР https://www.dar.gov.ua. Заявники зможуть обрати один з трьох видів допомоги: мінеральні добрива для підживлення озимих культур або мінеральні добрива для основного та припосівного внесення на ярі культури або насіння соняшнику.
🔹 Відповідають іншим вимогам: не здійснюють господарську діяльність на окупованих територіях, території РФ та Республіки Білорусь; не є об’єктом санкцій відповідно до українського законодавства тощо (повний перелік вимог у ДАР).

📂 Корисні матеріали:
🔗 Інструкція з реєстрації у ДАР http://bit.ly/3L3O2Ur
🔗 Інструкція щодо входу в кабінет та редагування інформації у ДАР http://bit.ly/3SEQ8LV

Контактна інформація ДАР:
Контакт-центр ДАР: +38 044 339 9215; support@dar.gov.ua

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше