Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Андрійченко Ігор завітав до селищного голови

Новини
11.01.2016

8-го січня з дружнім візитом до голови Сосницької селищної ради завітав наш земляк Андрійченко Ігор, заступник голови політичної партії «ДемАльянс» (Демократичний альянс), депутат Чернігівської міської ради. Раніше працював на посаді командира взводу військової частини, мав посаду провідного інженера в АКБ «Укрсоцбанк», займався підприємницькою діяльністю, до 2013 року займався журналістикою, в 2014 був мобілізований до Збройних сил України (з них дев’ять місяців в зоні АТО) отримав відзнаку Начальника генерального штабу “За досягнення у військовій службі 2-го ступеню”, здобував політичний досвід на навчальних програмах у Німеччині, Угорщині та Грузії, проходив стажування в Європейському парламенті, вивчав швецький досвід управляння містами.

В дружній атмосфері Андрійченко Ігор і Портний Андрій обговорювали питання життєдіяльності селищної ради в умовах нинішнього бюджету, а також питання співпраці з Чернігівською міською радою.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше