Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Бажаєте стати успішним підприємцем? Запрошуємо на тренінг!

Новини
06.08.2020

Запрошуємо взяти участь у проєкті активних громадян, які хотіли б розпочати власну справу або є підприємцями-початківцями та бажають досягти успіху у власній справі
11 серпня 2020 року в рамках відбудеться навчальні курси на тему започаткування власної справи. У ході тренінгів слухачі матимуть змогу опрацювати бізнес-ідеї, підготувати маркетинговий та фінансовий плани, дізнатися про організаційно-правові форми, закупівлі, продажі, можливості залучення стартового капіталу і т. д.

Ключовим елементом навчання є робочий зошит “Бізнес-план”, який будуть заповнювати всі учасники і який стане в нагоді як при плануванні бізнесу, так і при отриманні кредитних фінансових ресурсів.

Дана методологія розроблена Міжнародною організацією праці і апробована не тільки в Україні, а й в інших країнах світу.

Навчання будуть проводити сертифіковані тренери, які вже мають багаторічний досвід проведення подібних навчань. Оскільки проект фінансується Посольством США в Україні (U.S. Embassy Kyiv Ukraine), витрати по його проведенню беруть на себе організатори.

У кінці заходу планується проведення підсумкової конференції і видача відповідних сертифікатів.

Захід відбудеться у малій залі Будинку культури м. Мена, початок – о 10.00.

Деталі, в т.ч. доїзду, за телефоном: 0976709084 (Андрій)

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше