Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Більше 30 велолюбителів із Корюківки, Мени та Сосниці каталися Сосницею

Новини
15.08.2022

🚲 Більше 30 велолюбителів із Корюківки, Мени та Сосниці каталися Сосницею, слухаючи про наше містечко, про його древню історію та видатних людей. Навіть пересічні сосничани з великим подивом зустрічали таку велику групу людей на велосипедах, вслухалися про цікаві факти.

❓ Як називались вулиці в Сосниці 200 років тому, хто очолював Сосницьку земську управу, як розпізнати немісцевого по його вимові назви нашого містечка, де підробляють сосницький сир? Про ці та інші факти було багато в екскурсії.

👉 Організаторами та учасниками був Корюківський молодіжний центр "КУБ", долучилась активна молодь з Мени та Сосниці.

Нас всіх в такий буремний час об'єднала ще одна унікальна можливість поспілкуватися та пограти ігри. Було цікаво, насичено, і мало для того, щоб наговоритись і напланувати спільне. Тому далі обов'язково буде.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше