Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Благодійний проект «Квіти для ЗСУ»

Новини
08.06.2022
🌼 Літо. Сонце. Квіти…
Але є міста і села в нашій країні, де, як квіти, розквітають вибухи і пожежі. І ми не можемо, не маємо права, про це забувати!
 
💐 Сосничанка Наталя Жуковецька започатковує благодійний проект «Квіти для ЗСУ».
Мета цього проекту красива і благородна водночас: квіти – в обмін на Вашу увагу до потреб нашої Армії, наших захисників і захисниць.
 
🏵️ Щоп’ятниці на базарі в центрі Сосниці можна буде придбати букетик за будь-яку символічну плату, яку визначить для себе покупець сам. Кошти підуть на підтримку потреб військових.
 
🪷 Квіти – це чудовий дар природи, а квіти, вирощені дбайливими руками – це ще й любов. В Індії існує переконання, що квіти існують на землі не для запаху і краси, а для того, щоб обсипати ними дорогих серцю людей. А нам з вами є кого обсипати, правда ж?
 
❤️‍🔥 Ми та інші люди долучаємось до благодійного заходу «Квіти для ЗСУ» і закликаємо Вас також не бути байдужими.
 
Участь вітається будь-яка – Ви можете принести свій букет і тим самим стати частиною івенту. Можете обрати букетик для себе і, поставивши на столі, нагадувати собі про красу життя, яке відстоюємо ми нині, як народ і нація. А можете взяти квіти для близької людини, знаючи, що ваша плата піде на одну велику загальну справу.
 
📃 Отже, в п’ятницю на базарі шукайте такий плакат і квіти.
 
Планується, що проект триватиме весь сезон квітів.
 
☎️ Якщо хочете поспілкуватися з організаторкою заходу, телефонуйте 095-84-24-556, Наталія.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше