Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Благодійний вечір танцю: зібрали 4 700 грн для ЗСУ

Новини
12.09.2023

У День Сосниці відбувся благодійний концерт «Вечір танцю», мета якого підняти віру у Перемогу і зібрати кошти для наших Захисників.

🔹 3 250 грн – накидали до скриньки під час концерту.
🔹 1 450 грн – зібрала Лілія Зайченко виготовляючи солодку вату та цукерки.

🪪 Під час заходу також відбулося вручення свідоцтва почесного громадянина Сосниччини Юрія Степановича Виноградського (посмертно). Секретар селищної ради передав свідоцтво Тетяні Запорожець, яка зараз виконує обов’язки завідувача краєзнавчого музею.

🙋‍♀️ Також до вітального слова запросили Любов Тищенко, художню керівницю танцювальних колективів, яка 40 років провела на сцені та познайомила з прекрасним світом хореографії безліч своїх учнів.

👍 Свою творчість мешканцям та гостям міста під час концерту дарували колективи «Мрія», «Мозаїка», «Асорті», «Модерн» та колектив «Старшого покоління», а також солісти будинку культури.

Глядачів на концерті зібралось чимало, вони охоче підспівували та оплесками підтримували виконавців.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше