Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Будинок дитячої та юнацької творчості оголошує набір дітей 5-річного віку до гуртка «Пізнайко»

Новини
18.01.2024

📣😍 Будинок дитячої та юнацької творчості оголошує набір дітей 5-річного віку до гуртка «Пізнайко» на 2024-2025 роки

👉 У програмі: весела математика, англійська мова, цікавий алфавіт, малювання, танці, розвиваючі і рухливі ігри.

Бажаючі повинні подати заявку (бланк можна отримати на місці) до закладу, вул. Лесі Українки, 15А.

ℹ️ Про гурток: До «Пізнайок» (гурток по підготовці дітей до школи) черга формується відразу після оголошення про набір, після Нового року. З кожним роком кількість груп збільшується.

Перший рік фахівці-педагоги працювали з однією групою з 12 чоловік. Ці заняття різноманітні і ведуть їх різні фахівці. Це гарна підготовка дітей до школи з навчальними та пізнавальними уроками.

На другий рік вже було 2 групи. На третій – ще добавилась група. І наче недавно «Пізнайко» розпочав свою діяльність, а вже встигли за цей час зробити п’ять випусків!

До цього гуртка ходять діти не тільки із Сосниці, а й приїздять з Киріївки, Купчич, Лав, Спаського, Змітнева та інших сіл громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше