Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Чергова гольова феєрія в Макошині

Новини
08.08.2023

Десна (Макошине) 3-5 СК "Сосниця" (1-3).

Забиті голи: Кугук Сергій-2, Кузьменко Сергій (з пен.), Кузьменко Максим (з пен.), Делеуров Богдан.

Матч розпочався ударно: макошинці забили швидкий гол! Та сосницька команда не довго була в незвичній ролі тих, хто наздоганяє: корюківський легіонер Сергій Кугук рахунок зрівняв. Далі - гра рукою в штрафній господарів і реалізований пенальті Сергієм Кузьменком. Ще один одинадцятиметровий без шансів для воротаря реалізував Максим Кузьменко. Рахунок мав ставати розгромним ще в першому таймі, та суддя відібрав забитий за всіма правилами гол у Олександра Мінченка.
 
А в другій половині гри макошинці знову провели швидкий гол! Та СК знову-таки в боргу не залишився: штрафний удар майстерно виконав Богдан Делеуров. "Десна" не здавалася (за що заслуговує пошани) і ще раз скоротила відставання в рахунку до мінімального. Та все ж останнє слово залишилося за сосницькою командою: Сергій Кугук того недільного дня забив не тільки перший, але й останній гол своєї команди. В підсумку 3-5 на користь гостей, втім рахунок не відображає тієї ігрової переваги, яка була в більш майстерної та досвідченої команди.
 
Інші поєдинки восьмого туру принесли такі результати:
Полісся (Березна) 2-1 Чапаєв (Садове)
Кристал (Мена) 6-2 Темп (Мена).
 
Сосничани очолюють турнірну таблицю товариської першості, маючи 21 очко та різницю забитих і пропущених 41-11. На 6 очок менше в "Кристала", на 9 - у "Десни". По 9 балів мають "Чапаєв" і "Полісся", 6 залікових пунктів і шосте місце в активі "Темпа". Всі названі команди провели по 7 поєдинків.
 
Замикає ж турнірну таблицю "Дягова".
 
В наступному турі СК вдома зустрінеться зі своїм найближчим переслідувачем - менським "Кристалом" та спробує зробити ще один крок до омріяного чемпіонства. 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше