Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Четверта річниця загибелі учасника АТО Богдана Назаренка

Новини
14.03.2020

Сьогодні минає четверта річниця трагічної загибелі в зоні проведення АТО нашого земляка Богдана Назаренка. Дата 15 березня 2016 року чорним сумом викарбувана в серцях рідних та близьких.

Народився Богдан 4 грудня 1982 року в Сосниці. У 1998 році закінчив Сосницьку гімназію ім. О. Довженка, а у 2001 році – Сосницький сільськогосподарський технікум бухгалтерського обліку.

Протягом 2003–2008 років працював помічником дільничного Сосницького РВ УМВС України у Чернігівській області.

Він був призваний 30 квітня 2015 року до мобілізації та адресований до навчального центру «Десна». Після проходження навчання був направлений до 1-ї танкової бригади в місто Гончарівськ на посаду водія.

Він мав можливість залишитись там інструктувати та навчати нових людей, які приходять, але він сказав: «Я буду їхати разом зі своїми хлопцями».

Із липня 2015 року і до останніх своїх днів він проходив службу в зоні АТО у населеному пункті Зайцеве Волноваського району Донецької області.

Помер 15 березня 2016 року біля міста Волноваха Донецької області.
Похований 18 березня 2016 року в Сосниці.

В пам’ять про Богдана Назаренка у березні 2017 року на будівлі Сосницької гімназії імені О. Довженка встановлена меморіальна дошка. Богдан Назаренко вшанований у жовтні 2017 року в Сосниці в меморіальному комплексі Пам’яті воїнам АТО та Героям Небесної Сотні.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше