Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Чи повернуться поліцейські до Сосницької громади?

Новини
04.11.2023

Якщо коротко – шанси дуже великі.

Минулого місяця було представлено нового начальника Національної поліції Чернігівської області, полковника Івана Іщенка, і нового очільника поліції Корюківського району, підполковника Ігоря Чебана.

💁‍♂️ Голова громади Андрій Портний був присутній на представленні нового керівника Корюківської поліції. Використавши цю можливість він підняв питання закритого відділення поліції у Сосниці.

Предметно поспілкувавшись, виявилось, що нове керівництво поліції зацікавлене у відновленні поліцейського відділення у нашій громаді

🤝 Вже наступного тижня голова громади знову зустрінеться з керівництвом поліції. В першу чергу планується обговорити питання щодо приміщення, де можна розмістити поліцейських.

Справа у тому, що Фонд державного майна, Національна поліція та Чернігівський обласний ТЦК та СП уклали договір про передачу попереднього приміщення поліції військомату. Договір підписаний і невідомо, чи будуть його розривати і повертати приміщення, чи доведеться шукати нове.

🏠 В будь-якому разі громада готова надати кілька приміщень комунальної власності, щоб допомогти вирішити це питання.

📄 Також вчора на сесії було затверджено звернення депутатів Сосницької селищної ради до начальника Нацполіції Чернігівської області щодо відновлення сектору поліцейської діяльності.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше