Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Чому жителям не роздають харчові набори від держави?

Новини
14.07.2022

👉 Керівник району Іван Ващенко розповів, чому жителям не роздають харчові набори від держави, які надійшли до Корюківки.

🗨 Жителі Корюківського району дійсно не отримали ці набори харчів. У неділю, 10 липня, перші чотири вагони, у яких вісім тисяч наборів, надійшли до Корюківки. Їх мали розподілити по Сосницькій, Корюківській, Менській, Сновській та Холминській громадах.

Проте, коли розпакували кілька наборів і зробили контрольні заміри, то з’ясувалося, що там не вистачає деяких найменувань харчів, зокрема, чаю та кави, м’ясних консервів. Також було виявлено, що у наборах менше, ніж має бути, хлібобулочних виробів, круп тощо.

Недоукомплектовані набори ми не маємо права приймати й роздавати. Тому склали відповідні акти, протоколи та повідомили обласну військову адміністрацію. Зараз чекаємо на рішення вищої інстанції.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше