Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Де отримати сертифікат про вакцинацію від COVID-19?

Новини
04.11.2021
📌 У лікаря
 
📅 з понеділка по п’ятницю
⏰ з 08:00 до 16:00 (перерва 13:00-14:00)
 
📄 сертифікат про вакцинацію можна отримати у кабінеті №18 (2-й поверх поліклініки), завірити підписом та штампом закладу у кабінеті №17 (2-й поверх).
 
❗ Для цього при собі необхідно мати закордонний паспорт (оформлення свідоцтва для виїзду за кордон), паспорт громадянина України, код РНОКПП (якщо ви не зареєстровані до жодного сімейного лікаря).
 
☎ Також сертифікат можна замовити за телефоном 04655 2-15-52, обов’язково вказавши П.І.Б, дату народження та кількість отриманих доз вакцини.
 
📌 Через «Дію».
 
ℹ Ковідний сертифікат може бути сформований у разі наявності інформації про те, що людина або отримала необхідну кількість доз вакцини від коронавірусу, або має клінічні показання через те що перехворіла на COVID-19, або ж має негативний результат ПЛР-тесту.
 
🔹 Як отримати сертифікат через «Дію» у смартфоні:
 
1⃣ Автризуватися у «Дії».
2⃣ Натиснути «Послуги» та обрати пункт «COVID-сертифікати» – «Отримати сертифікат».
3⃣ Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров'я (ЕСОЗ) у «Дію».
 
🔹 Як отримати сертифікат на порталі «Дія»:
 
1⃣ Автризуватися на порталі «Дія».
2⃣ У меню «Послуги» натиснути пункт «Здоров'я», а потім - «COVID19-сертифікат про вакцинацію» (або одразу «COVID-сертифікат» праворуч).
3⃣ Дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров'я (ЕСОЗ) у «Дію».
4⃣ Після цього на електронну пошту прийде повідомлення про генерування сертифікату, який можна буде завантажити з того ж порталу і роздрукувати.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше