Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Депутати Чернігівщини помірялися спортивною силою

Новини
16.05.2016

13 травня на центральному стадіоні Чернігова була відкрита VІ-та обласна літня Спартакіада народних обранців краю.

За прийнятою протягом шести років традицією змагань, підняття Державного прапора України здійснила збірна команда Борзнянської районної ради – переможниця V-ї обласної Спартакіади депутатів 2015 року.

А далі стартовою частиною цього обласного змагального заходу був почесний парад спортивних команд і щирі привітання від першого заступника голови обласної ради Валентина Мельничука та очільника Департаменту сім’ї молоді і спорту облдержадміністрації Ніни Лемеш, спортивних світил області.

До участі в Спартакіаді був залучений і сосницький край, команду якого представляли селищний голова Портний А. Д., голова районної ради Жуковецький В. Г., його заступник Смаглюк Г. А., та інші члени команди.

По результатам шостої обласної літньої Спартакіади перші місця зайняли команди:

  • Срібнянського району;
  • Чернігівського району;
  • Ічнянського району.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше