Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Діти Сосницької громади їздитимуть на новому автобусі

Новини
25.10.2023

🚌 Завдяки багаторічній співпраці з польським Фондом міжнародної солідарності діти Сосницької громади їздитимуть на новенькому автобусі

Автобус пристосований для людей з обмеженими можливостями та розрахований на 18 місць. Слугуватиме він для підвозу діток, підвозу спортсменів на змагання чи наших артистів. Також маємо певні напрацювання і плануємо залучати автобус у медичній та соціальних сферах.

👍 Таку допомогу наша громада отримала у результаті тісної та багаторічної співпраці з Фондом міжнародної солідарності в Україні (Solidarity Fund PL in Ukraine).

Дуже щиро вдячні польським друзям, адже вони вже не один рік допомагають нашій громаді: реанімаційний автомобіль, десятки генераторів, буржуйки, одяг і взуття, соціальні велосипеди та інше.

Детальніше про автобус чекайте в окремому відео.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше