Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Для Сосницької громади відкриються нові можливості фінансування за рахунок міжнародних донорів

Новини
06.12.2023

💰✅ Сосницьку громаду відібрали із 487 громад України. Для неї відкриються нові можливості фінансування за рахунок міжнародних донорів

Сосницька громада визнана однією громад для участі в міжнародному проєкті «Ukraine Early Recovery». Загалом на конкурс було подано 487 заявок з усієї України і тільки 10 громад отримають можливість реалізації проектів за підтримки уряду Великої Британії.

💪 Без сумніву, це дуже хороший показник для Сосниччини.

На перше засідання робочої групи голови громади, всіх начальників відділів та керівників структурних підрозділів завітали фахівці проєкту Євген Романенко та Юрій Вдовенко. Вони ознайомили присутніх з деталями та ключовими етапами реалізації проєкту.

🧑‍🏫 Спільно було напрацьовано алгоритм роботи, що дозволить за обмежений час максимально включитися в роботу відповідним виконавцям та забезпечити позитивний результат по кожному пункту плану дій.

Тож працюємо далі!

ℹ Проєкт Ukraine Early Recovery («Раннє відновлення України») – ініціатива, що підтримує територіальні громади у відновленні та підвищує спроможність держави управляти проєктами регіонального розвитку. Він втілюється Abt Britain та KPMG в Україні спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України за підтримки Уряду Великої Британії (UK Aid).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше