Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Для жителів села Спаське Сосницької об’єднаної територіальної громади проведено ряд правопросвітницьких заходів

Новини партнерів
22.02.2022

Однією з основних функцій системи безоплатної вторинної правової допомоги є правопросвітництво. Тож 17 лютого 2022 року директор Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Василь Колос спільно з фахівцем Сосницького бюро правової допомоги Оленою Прасол в межах реалізації проєкту «Програма «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство» провели правопросвітницький захід із земельних питань жителям села Спаське Сосницької об’єднаної територіальної громади. Власники землі потребують додаткової поінформованості про свої права на землю та можливості їх реалізації, а також про інструменти їх захисту в правовий спосіб. Саме ці теми і розкрили фахівці безоплатної правової допомоги під час заходу.
По завершенню зустрічі Олена Прасол забезпечила роботу консультаційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги.
Під час роботи консультаційного пункту громадяни порушували питання, щодо визнання права власності на спадкове майно за відсутності правовстановлюючих документів на нього та з пенсійного законодавства. Працівник бюро надала роз’яснення з порушених питань визначивши механізм дій в кожному окремому випадку та в межах чинного законодавства, звернувши увагу на можливість отримання в подальшому безоплатної правової допомоги шляхом звернення до бюро правової допомоги.
Після завершення консультування Олена Прасол надала інформаційні матеріали системи БПД з контактною інформацією місцевого бюро для розміщення в приміщенні села Спаське Сосницької об’єднаної територіальної громади з метою подальшого ознайомлення з ними мешканців села.
Нагадуємо, що фахова правова допомога надається Сосницьким бюро правової допомоги з 9-00 год. до 18-00 год. з понеділка по п'ятницю за адресою: смт. Сосниця, вул. Троїцька,32 тел. 2-02-93 .
Також за правовою допомогою звертайтесь до Менського місцевого центру з надання БВПД з 8-00 год. до 17-00 год. за адресою: м. Мена, вул. Титаренка С., буд.6А, тел.: (0244) 3-30-01.
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше