Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Для жителів Сосницької громади провели лекцію з психічного здоров'я

Новини
07.08.2024

Говорячи про здоров’я, ми часто маємо на увазі тільки фізичне здоров’я людини, не враховуючи психічне благополуччя, яке є невід’ємною його частиною.

👩‍⚕️ Тому сьогодні в "Центр надання соціальних послуг" Центрі надання соціальних послуг медична сестра, за сприяння міжнародної організації «Лікарі світу», провела тематичну лекцію.

Розглянули цікаву і також важливу у наш час тему: «Психічне благополуччя та стратегії підтримки».

Більш детально висвітлили такі питання 👇

🔹 противага психічному благополуччю;
🔹 фактори впливу (захисні та ризикові);
🔹 як підтримувати своє психічне благополуччя;
🔹 також здійснили акцент на моделі власного життєвого балансу, проаналізувавши взаємодію між чотирма основними сферами життя: тіло (фізичне здоров'я), діяльність (професійна діяльність і творчість), сенси (духовність і мрії) і контакти (соціальні взаємодії);
🔹 розділили 100% нашої енергії між цими чотирма сферами життя, щоб зрозуміти яка із цих сфер потребує більшої уваги і певних змін.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше