Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги всіх керівників підприємств, установ, організацій

Новини
18.02.2020

До уваги всіх керівників підприємств, установ, організацій!

Комунальне підприємство «Сосницьке комунально-житлове управління» повідомляє, що у відповідності до частини першої статті 17  Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» (далі – Закон про метрологію), законодавчо регульовані засоби вимірювальної техніки (далі – ЗВТ), що перебувають в експлуатації, підлягають періодичній повірці та повірці після ремонту. Перелік категорій законодавчо регульованих ЗВТ, що підлягають періодичній повірці, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 04.06.2015 № 374.

Для них повинні дотримуватися міжповірочні інтервали законодавчо регульованих ЗВТ, що перебувають в експлуатації, затверджені наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 13.10.2016 № 1747. Затверджені міжповірочні інтервали: для лічильників води – 4 роки;

У відповідності до частини четвертої статті 17 Закону про метрологію, періодична повірка, обслуговування та ремонт (у тому числі демонтаж, транспортування і монтаж) вузлів обліку, що забезпечують індивідуальний облік споживання теплової енергії та води в квартирах (приміщеннях) будинку, здійснюються за рахунок власників таких вузлів обліку, якщо інше не встановлено договором.

Звертаємо увагу, що відповідно до частини п’ятої статті 17 Закону про метрологію повірка законодавчо регульованих ЗВТ, що перебувають в експлуатації, проводиться:

  • науковими метрологічними центрами, які мають міжнародно визнані калібрувальні та вимірювальні можливості за відповідними видами та підвидами вимірювань, та/або із застосуванням національних еталонів;
  • науковими метрологічними центрами, метрологічними центрами та повірочними лабораторіями, уповноваженими на проведення повірки відповідних засобів.

На основі вище зазначеного, пропонуємо Вам організувати повірку власних засобів обліку холодної води, в термін до 01 квітня 2020 року. У разі не проведення періодичної повірки (не рідше 1 разу на 4 роки) лічильника холодної води плата за водопостачання (та водовідведення) буде нараховуватися згідно з Нормами.

Для отримання більш детальнішої інформації звертайтеся

  • за номерами телефонів: 2-03-24, 0665167540, 0982356780;
  • електронній адресі: sosnytsyakp@ukr.net;
  • завітайте особисто: смт. Сосниця, вул. Б.Хмельницького, 6

Наша сторінка в facebook: https://www.facebook.com/sosnitsaKGY/

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше