Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Два проекти з Сосницької громади отримають грант на загальну суму 200 000 грн

Новини
17.10.2023

В рамках конкурсу проектів «Громадські ініціативи для відновлення та розвитку територіальних громад» було відібрано два проекти із Сосницької громади, які отримають грантову підтримку:

✅ «Врятувати від забуття: збереження культурної спадщини для майбутніх поколінь». Передбачається збереження унікальних знань, які залишились у старшого покоління, що сприятиме збагаченню культурного спадку та розумінню минулого. Виконуватиме проект ініціативна група «Вчасно», а загальний бюджет складатиме 107 276 грн.

✅ «Кімната психологічного розвантаження та психосоціального розвитку». Виконуватиме проект громадська організація «Сосниця щит», а загальний бюджет складатиме 109 062 грн.

🎉 Вітаємо переможців та бажаємо успіхів в реалізації даних ініціатив!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше