Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дякую за підтримку і довіру, – Андрій Портний

Новини
29.10.2020

Дорогі жителі Сосницької громади!

25 жовтня відбулись місцеві вибори.

Ви обрали голову громади, депутатський корпус та наших представників до районної та обласної рад.
Перш за все, хочу подякувати за те, що незважаючи на загрозу COVID-19, ви прийшли на виборчі дільниці, виконали свій громадянський обов‘язок та обрали місцеву владу.

У день голосування мою кандидатуру на голову громади підтримали 40% виборців. Вважаю це доброю оцінкою роботи на посаді селищного голови, високою довірою та, водночас, величезною відповідальністю, покладеною на мене вами. Я щиро вдячний вам за це і зроблю все від мене залежне, аби виправдати вашу довіру, дорогі земляки.

Висока довіра виборців до моїх опонентів Ніни Смаглюк та Лілії Саприкіної підказує мені необхідність залучення їх до спільної роботи над розбудовою нашої громади. Якщо вони погодяться долучитись до команди нашої громади, впевнений, від цього виграють всі!!!
Також хочу подякувати виборцям за те, що своєю підтримкою Ви сформували енергійну, ініціативну, досвідчену команду депутатів селищної ради. Сподіваюсь, що з першої сесії новообраної ради цей депутатський корпус перейматиметься проблемами нашого Довженківського краю. Певен, що політичні вподобання відходять на другий план, коли починається повсякденна робота.

Всі ми маємо об‘єднатися у прагненні розбудовувати наш рідний дім, не дивлячись на політичні прапори, під якими ми йшли до ради об‘єднаної громади. Приймаючи рішення, депутати керуватимуться інтересами своїх виборців, а не вказівками політичних лідерів десь згори.
Новообрана рада зробить усе можливе задля благополуччя Сосниччини, поліпшення добробуту жителів громади, незалежно від того, чи вони приходили на вибори, чи підтримували нас.

Попереду дуже багато роботи, результатом якої має стати добробут нашої громади, а розвиваючи свій край, ми будуємо міцну, незалежну, самодостатню, заможну Україну!

Дякую Вам за довіру!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше