Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Естафета вдячності: у Спаському зібрали 120 000 грн для ЗСУ

Новини
14.05.2024

Ідея естафети донатів виявилась дуже плідною. Участь взяли вже близько 250 учасників, разом їм вдалося зібрати 120 000 грн.

✅ Розпочали її у Спаській школі, щоб зібрати кошти для найнеобхіднішого нашим землякам. Кожен перераховує донати на карту «Спаської волонтерської організації» 4149499378389850 та називає 3-5 прізвищ тих, кому передають естафету.

👍 Естафета все ще триває, тому можете не чекати, поки черга дійде до вас, а зараз зробити донат та записати власне відео або поширити пост про цей збір!

🗨️ «Дякую всім, що допомагаєте та підтримуєте наших захисників. За ці кошти ми вже придбали плитоноски та шоломи для наших воїнів, а також матеріали для виготовлення маскувальних сіток. А ще планується створити Алею памяті Героїв, які навчалися у Спаській школі», – розповідає волонтерка Любов Григорівна.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше