Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Фахівці Центру надання соціальних послуг можуть надавати психологічну допомогу за програмою «Управління проблемами плюс»

Новини
08.02.2024

У відділенні соціальної допомоги для сім’ї, дітей та молоді відтепер є можливість отримати індивідуальну психологічну допомогу для дорослих у стані дистресу за програмою «Управління проблемами плюс».

🛟 Програма заснована на міжнародному досвіді дослідження найбільш ефективних психологічних стратегій, щоб допомогти людям подолати проблеми емоційного та практичного характеру.

В результаті участі в програмі ви навчитеся 👇
🔹 усвідомлювати власні проблеми та знаходити шляхи їх вирішення;
🔹 впливати на певні сфери свого життя;
🔹 знижувати рівень стресу та стабілізувати емоційний стан.

🎓 За сприяння Міжнародної організації «Лікарі світу» два фахівці із соціальної роботи успішно пройшли тривале навчання, практично закріпили отримані знання та готові надати допомогу всім, хто її потребує.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше