Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Футбольна команда Сосниці перемагає «Чапаєв» з рахунком 6:0

Новини
12.09.2023

Забиті голи: Сергій Кугук – 2, Микола Кашич – 2, Ігор Мищенко – 1, Богдан Делеуров – 1.

Вже в цьому чемпіонаті одного разу таке було, що команда суперника назбирала на гру зі «Сосницею» всього 9 гравців. Щоправда, «Дягова» тоді не ризикнула виходити на футбольне поле, а згодом і зовсім знялася з розіграшу.

«Чапаєв» теж розпочав гру вдев'ятьох, та буквально через 5 хвилин команда грала вже в повному складі. Та це не дуже допомогло господарям поля: більш-менш команда трималася в першому таймі, пропустивши лише двічі. Та в другому таймі гості довели свою перевагу, відзначившись ще 4 рази.

Найбільше при цьому постаралися корюківські легіонери команди: в підсумку по дублю на свій рахунок записали і Кугук, і Кашич. Також по голу на свій рахунок записали Делеуров і Мищенко. В підсумку, як і в першому колі, «Сосниця» перемогла «Чапаєв» з різницею у 6 м'ячів, от тільки тепер навіть голу престижу господарям провести не вдалося.

В іншому матчі «Полісся» вдома перемогло «Темп» 3-1. «Десні» були нараховані 3 очки за матч проти «Дягови», який не відбувся.

За тур до завершення чемпіонату сосницький СК очолює турнірні перегони, маючи в активі 33 бали та різницю забитих і пропущених м'ячів 64-12. Менський «Кристал» - другий, 24 залікові пункти. На третє місце повернулася макошинська «Десна» - 18 очок. «Чапаєв» зупинився на позначці 16 очок (для команди матч із сосничанами був останнім у чемпіонаті). Березнянське «Полісся» вже не опуститься нижче п'ятої сходинки. В активі команди 15 очок, у той час як у менського «Темпа» - 10.

В останньому турі в гості до Сосниці завітає «Полісся». Чи закінчать господарі турнір із максимально можливим показником набраних очок? Чи може гості подарують сенсацію (щоб піднятися бодай на сходинку вище, «Поліссю» потрібно лише перемагати)?

Дізнаємося вже в цю неділю.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше