Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голова облдержадміністрації Андрій Прокопенко відвідав Сосницю

Новини
05.06.2020

Голова обласної державної адміністрації Андрій Прокопенко, цього тижня з робочим візитом побував у Сосниці. Він завітав на два об’єкти «великого будівництва»/

ЗДО «Сонечко» – по суті, цей садок перший об’єкт у районі з подібним розміром теплореноваційніх робіт. До кінця нинішнього року  в садочку виконають реконструкцію даху, а також проведуть внутрішній капітальний ремонт. Планується провести заміну технічних комунікацій – водопостачання, опалення (тепла підлога), каналізації, вентиляції та інше.

На 2020-й рік закладено фінансування в розмірі 8,5 мільйонів гривень, з них 6,7 мільйонів – це кошти ДФРР.

Ще один об’єкт, який отримає цього року значне фінансування – центральний стадіон Сосниці.

Вся площа стадіону охоплює приблизно 3 га, і тут планується переоблаштувати практично все без винятку, починаючи з основного входу та трибун і закінчуючи капітальним ремонтом 2-х будівель. В одному із будинків буде розташовано тренерську, а у іншому двоповерховому – заміниться покрівля, вікна, двері, а також всі без винятку комунікації.

Загальна кошторисна вартість запланованих робіт складає приблизно 6,6 мільйонів гривень, з їх близько 4,5 мільйонів – кошти ДФРР.

Завершити роботи по реконструкції стадіону планується до кінця поточного року.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше