Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Громадське обговорення проблемних питань охорони здоров`я на первинному рівні

Новини
27.01.2023

👩‍⚕ У Сосниці, 1 лютого, відбудеться громадське обговорення проблемних питань охорони здоров`я на первинному рівні.

👉 Для участі у обговоренні просимо вас до 31 січня включно зареєструватися за посиланням 🔗 https://bit.ly/3j0RQu0

❗ Про час та місце проведення громадських слухань зареєстровані учасники повідомлятимуться додатково.

В процесі обговорення передбачається з’ясувати нагальні проблеми, що існують на первинному рівні надання медичних послуг, та напрацювати перелік рекомендацій щодо їх удосконалення, обсягів, а також покращення доступності для місцевих жителів та жительок, в тому числі – вразливих категорій.

ℹ Захід проводитиметься в рамках проєкту «Покращення якості надання послуг із охорони здоров’я на первинному рівні медичної допомоги Сосницької територіальної громади». Його реалізують НГО Сіверський Інститут Регіональних Досліджень у партнерстві з Сосницькою селищною радою за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

🙋‍♂️ Контактна особа: Дмитро Казіміров, 097 869 60 05, siverian@gmail.com.

Проєкт «Покращення якості надання послуг із охорони здоров`я на первинному рівні медичної допомоги Сосницької територіальної громади» реалізує ГО «Сіверський інститут регіональних досліджень» за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.
Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше