Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Громадські обговорення стратегії розвитку Сосницької громади

Новини
20.10.2021

Тривають громадські обговорення проекту «Стратегії сталого розвитку Сосницької громади на 2021 – 2028 роки».

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з вашою думкою щодо проекту документа, ми розраховуємо на ваші зауваження, коментарі та пропозиції, які дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади, включаючи конкретні заходи виконання Стратегії розвитку.

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який хоче долучитись до публічного громадського обговорення, з приводу стратегічних напрямів та цілей, що визначені у проекті документа.

Просимо вас надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних згідно Додатку на електронну адресу sosn@cg.gov.ua.

Також зауваження та пропозиції приймаються діловодами в адміністративних приміщеннях населених пунктів громади та Сосницькій селищній раді.

В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані у єдиний документ, та передані на розгляд  сесії селищної ради для затвердження.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше