Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Хвилина мовчання: Ірина Силко 🇺🇦

Новини
14.03.2023

⏳ 9:00 Хвилина мовчання

Ірина Силко 🇺🇦

Рік тому загинула наша землячка, 25-річна Ірина Силко. Авто, в якому вона їхала, розстріляли російські військові. Дві кулі влучили в дівчину.

24 лютого, коли почалась повномасштабна війна, менеджерка одного з київських ресторанів Ірина Силко разом із шеф-кухарем Ігорем виїхали з Києва. Ірина планувала дістатися додому. Проте їй довелося залишитися в батьків Ігоря – у селі Шестовиця.

14 березня Ірина вирушила до Чернігова. Разом з Ігорем вони їхали в авто колоною.

🗨 «На машинах були написи «Діти», білі прапори. Ігор їхав за кермом першого авто. Його снайпер застрелив у голову, він помер на місці. За кермом другого авто був його батько, Ірина та вагітна жінка з дитиною. Дві кулі влучили в Іринку. Вони повернулися до Шестовиці. А ми не могли туди доїхати, щоб забрати її. Вона померла», – розповіла мама дівчини Світлана.

Ірина Силко навчалася у Сосницькій гімназії ім. Довженка, закінчила Глухівський педагогічний університет за спеціальністю «психолог». Другий фах Ірини – «туристична та –ресторанна справа». Мама розповідає, що її донька дуже гарно співала, любила брати участь у різних святкуваннях і була душею компанії.

Співчуваємо рідним та близьким Ірини. Бракує слів, які б могли зменшити душевний біль родини…

🕯️ Світла та вічна пам’ять.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше