Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ід занедбаної будівлі до сучасного публічного простору: у Чорнотичах реалізували важливий проєкт

Новини
20.08.2024

Цей проєкт є результатом спільних зусиль громади Північного старостинського округу, громадської організації «Агенція міських ініціатив» та Сосницької селищної ради.

Все почалося зі старої лікарської амбулаторії, яка довгий час не використовувалася. Місцеві жителі вирішили перетворити це приміщення на сучасний публічний простір, де кожен зможе знайти місце для спілкування, творчості та навчання.

✅ За рахунок коштів бюджету громади автори проєкту зробили у приміщенні ремонт, завдяки Міжнародній організації ZOA було встановлено нові вікна, а організація Агенція міських ініціатив спрямувала 280 000 гривень на придбання меблів та обладнання.

Детальніше у відео 👇

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше