Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформація КП «Сосницьке КЖУ»

Новини
17.02.2016

Окрім  послуг з водопостачання, водовідведення, вивозу твердих побутових відходів тощо, для населення підприємство надає послуги слюсаря-сантехніка, відкачування нечистот асенізаційним автомобілем, перевірка димо-вентиляційних каналів, підключення до центрального водогону споживачів, встановлення лічильників холодної води, послуги електрика.

Надалі номенклатуру послуг планується розширювати.  Наприклад, вивезення сміття з приватного сектору на постійній основі. Для цього необхідно у стислі строки провести  роботу по інформуванню населення, укладання договорів з власниками домоволодінь та розробці  оптимального графіка роботи.

Також  нагадуємо що з 1 липня 2015 року набрав чинності Закон України від 14 травня 2015 року № 417-VII «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирних будинках», який визначає особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку, регулює правові, організаційні та економічні відносини, пов’язані з реалізацією прав та виконання обов’язків співвласників багатоквартирного будинку щодо його утримання та управління. Ним  зокрема встановлено кінцевий термін 1 липня 2016р. до якого співвласники багатоквартирних будинків повинні  визначитись з формою управління будинком. Для початку цієї роботи інформації  достатньо у мережі інтернет, зацікавлені можуть знайти і ознайомитись. Також планується найближчим часом розпочати проведення зустрічей з власниками квартир у багатоквартирних будинках з цього приводу. Хочу зазначити що ті власники, які вчасно визначаться з формою управління, матимуть  більші можливості для оптимізації витрат на утримання будинку і прилеглої території.

За  детальною інформацією звертайтесь за тел.: 0465520324, 0974411034, 0984281966, 0975731254, 0504476113 з 8.00 до 15.00 год. крім вихідних та на  e-mail  sosnytsya-kp@ukr.net

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше