Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Кіно для ЗСУ»: Зібрали 1380 грн

Новини
14.08.2023

У музеї Довженка стартував кіноклуб «Кіномагія: кіно за донат», мета якого – благодійний вечірній перегляд мотивуючих фільмів на підтримку ЗСУ.

🎬 Перший кіносеанс відбувся у п'ятницю. Всі, хто завітав до музею, отримали Квиток кінолюбителя з номерком, серед яких розіграли букет із шоколадних троянд від майстрині Ані Герез.

👉 Наталя Жуковецька, ініціаторка благодійного проєкту, розповіла, як народилась ідея проводити такі заходи, а народилась вона із бажання допомагати нашим воїнам якнайшвидше перемогти окупанта і повернутись додому, до рідних.

Перед показом всі дізналися, що будемо дивитися роботу Джеймса Менгольда «Аутсайдери. Форд проти Феррарі». Ця кінострічка розповідає реальну історію боротьби між командами Форда і Феррарі, яка відбулася у 1966 році на найвідоміших автомобільних перегонах Ле-Мана.

✅ Друга Кіномагія вже наступного тижня, тож стежте за новинами!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше