Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Клієнти пробації вивчають правила поводження з вибухонебезпечними предметами

Новини
06.04.2023

4 квітня в Україні відзначається міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки. Саме цього дня працівники Корюківського районного сектору №2 філії Центру пробації в Чернігівській області організували для клієнтів пробації, мешканців Сосницької громади, проходження навчального онлайн-курсу на тему: «Правила поводження з вибухонебезпечними предметами».

Даний захід проведено з метою підвищення рівня обізнаності населення громади щодо ризиків, пов’язаних із поводженням з вибухонебезпечними предметами та зведення до мінімуму людських жертв.

Онлайн-курс розміщений на освітній онлайн-платформі «Зрозуміло» за посиланням: https://courses.zrozumilo.in.ua/courses/course-v1:eef+EEF-033+dec2022/course/.

Він  безкоштовний, складається з п’яти коротких уроків і висвітлює головні питання про вибухонебезпечні предмети та правила поводження з ними.

За результатами навчання 5 підоблікових уповноваженого органу з питань пробації пройшли тест і отримали сертифікати.

Начальник Корюківського РС №2 філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області Ольга ЦИГАНОК                   

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше