Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Крук Павло Іванович

Меморіал пам'яті
20.06.2024

Народився 10 липня 1993 року в с. Лави Сосницького району Чернігівської області.

Закінчив Лавську  ЗОШ І-ІІ ст. у 2009 році.

Навчався у Чернігівському промислово-економічному коледжі Київського національного університет технологій та дизайну за спеціальністю «Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і споруд» «технік-електрик» у 2013 році.

Проходив військову службу за контрактом у Національній гвардії України у складі в/ч 3030  з 01.11.2016 по 25.01.2022 року  на посадах стрільця, стрільця-кулеметника та командира відділення.

За зразкову військову службу та високі показники у службовій діяльності неодноразово нагороджувався Грамотами та Подяками командуванням бригади, батальйону та частини. Мав високий рівень мотивації до військової служби та професійного самовдосконалення. Вірний військовій присязі.

Проходив військову службу за контрактом у складі в/ч А4638 з на посаді стрільця-снайпера 2 механізованого відділення 1 механізованого взводу 3 механізованої роти 2 механізованого батальйону військової частини А4638.

Загинув 20.06.2024 року внаслідок бойових дій під час виконання бойового завдання із забезпечення оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії російської федерації в районі  н.п. Сергіївка Сватівського району Луганської області.

Попрощалися та поховали військового 27 червня на кладовищі у с.Лави.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше