Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Кудрівка у новому сезоні гратиме в Першій лізі

Новини
18.06.2024

Однойменна команда з села Кудрівка у новому сезоні гратиме у Першій лізі України з футболу, хоч і завершила сезон 2023/2024 на сьомому місці у Другій лізі.

Про це Суспільному розповів президент клубу Роман Солодаренко.

Це стало можливим, коли наприкінці 2023 року, під час зимової футбольної перерви, новим власником представника Першої ліги «Ниви» з Бузової став Роман Солодаренко. Тоді клуб отримав назву «Кудрівка-Нива», і завершив сезон 2023/2024 на шостій сходинці турнірної таблиці.

Тепер же цей клуб матиме назву – «Кудрівка».

🗨️ «Завдання на перше коло – потрапити у групу підвищення у класі. Потім завдання буде потрапити у четвірку вже в цій групі», – ділиться Роман Солодаренко.

За словами президента клубу на тренувальний збір вже заплановані спаринги з представниками УПЛ: «Поліссям», «ЛНЗ», «Олександрією», «Оболонню».

Будуть і кадрові перестановки в клубах.

🗨️ «Вже запрошені нові футболісти, з деякими вже підписані контракти. Попрощалися з тими, хто не проявив себе в другому колі за «Кудрівку-Ниву». З «Кудрівки», яка грала в Другій лізі, переходять три молоді й талановиті хлопці. Тренер Василь Баранов стає помічником Романа Локтіонова в Першій лізі».

👉 Грати планують у Кудрівці на Чернігівщині, якщо встигнуть доробити стадіон «Кудрівка-Арена».

🗨️ «Все робимо для того, щоб отримати акредитацію «Кудрівка-Арена» під Першу лігу. Хлопці там день і ніч працюють, були певні вимоги по стадіону, були певні зауваження. Ми виправляємо, дороблюємо. Якщо встигнемо – будемо грати в Кудрівці. Якщо ні, то деякий час гратимемо на стадіоні «Ювілейний» у Бучі, або ще два стадіони ми акредитуємо для себе. Де грати – знайдемо, але основний стадіон в Кудрівці, все це робилось заради Кудрівки. Все робимо для того, щоб про Чернігівську область, про село Кудрівка і про команду знала вся Україна», – розповів Роман Солодаренко.

Джерело: «Кудрівки» не буде в Другій лізі — гратимуть в Першій

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше