Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Менський «Кристал» не зміг протиставити сосницьким футболістам

Новини
15.08.2023

Навіть найближчий конкурент сосницької команди – менський «Кристал», - не зміг абсолютно нічого їй протиставити. Після перемоги в цьому поєдинку чемпіонство СК «Сосниці» не піддається жодному сумніву. При сприятливому результаті в найближчому поєдинку воно може бути оформлене вже цієї неділі - за 4 (!) тури до фінішу товариської першості.

СК «Сосниця» 8-0 «Кристал» (Мена)

Забиті голи: Кугук Сергій-3, Кузьменко Максим-2, Мищенко Ігор (пен.), Делеуров Богдан-2.

Сосницька команда «розкачувалася» недовго: швидкий гол зметикували 2 Сергії: Кузьменко головою скинув, а Кугук, як і належить форварду, вколотив м'яч у сітку. Подвоїв рахунок Максим Кузьменко, який того недільного дня буквально «розривав» свій лівий фланг. Далі - знову Кугук, і 3-0. При тій грі, яку демонстрували команди, вже тоді стало зрозумілим, хто покине поле зі щитом, а хто - на щиті. Максим Кузьменко та Сергій Кугук ніби чергувалися: перший забив четвертий, а інший - п'ятий. Обірвалася черговість лише коли Максим заробив пенальті, а бити його довірив Ігорю Мищенку. Той «забив цвях» у правий (від воротаря) нижній кут без особливих шансів для кіпера. 6-0 за підсумками першого тайму - такий рахунок зводив інтригу в поєдинку до нуля.

У другій половині гри меняни, щоправда, заграли жвавіше, та створили кілька моментів біля воріт суперника (чого за весь перший тайм за ними помічено не було). А от забивали все одно лише сосничани: Богдан Делеуров отримав м'яч на хід і з захисником « на плечах» пробив повз голкіпера менян. Той-таки Богдан установив і остаточний рахунок у поєдинку: 8-0 і інтрига в боротьбі за перше місце знищена просто вщент.

В інших поєдинках туру команди здивували такими результатами:

«Чапаєв» (Садове) 1-0 «Десна»

«Темп» (Мена) 4-1 «Дягова».

Одноосібний лідер товариської першості, як і раніше, має стовідсотковий результат: 24 очка у восьми поєдинках і різниця м'ячів 49-11. «Кристал», хоч і втратив очки, не втратив другої сходинки в турнірній таблиці: в активі команди 15 залікових пунктів. «Десна» та «Чапаєв» мають по 12 балів, «Темп» іде п'ятим із дев'ятьма очками. Всі названі команди мають по 8 зіграних поєдинків, у той час як «Полісся» та «Дягова» зіграли по 7 матчів. Але якщо в активі березнянців 9 очок, то «Дягова» поки очок не здобувала.

В наступному турі відбудеться битва Давида та Голіафа: сосницькі футболісти завітають саме до Дягови, де постараються достроково оформити чемпіонський титул. Чи вийде? Дізнаєтесь уже зовсім скоро!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше