Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Мешканця Корюківського району підозрюють у виправдовуванні дій країни-окупанта

Новини
28.06.2022

50-річний мешканець Корюківського району підозрюється у виправдовуванні дій країни-окупанта (ч. 3 ст. 436-2 Кримінального кодексу України). Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури на своїй сторінці у Facebook.

За даними слідства, упродовж квітня 2022 року підозрюваний поширив в соціальній мережі "Однокласники" шість матеріалів, які стали доступні для ознайомлення необмеженому колу користувачів.

Експертні дослідження підтвердили у змісті розповсюджених текстів пропагандистський характер та виправдання дій країни-окупанта, визнання правомірною збройної російської агресії проти України, а також глорифікацію її учасників.

Наразі, підозрюваного затримали. Вирішується питання про обрання стосовно нього запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше