Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Минає перша річниця з дня загибелі захисника України Олександра Гордієнка

Новини
05.07.2024

Минає перша річниця з дня загибелі захисника України 🇺🇦

Громада зібралася, аби вшанували пам’ять Героя та всіх полеглих захисників України.

ℹ️ Народився Олександр 11 серпня 1990 року у с. Козляничі. Закінчив Козляницьку школу. Далі навчався у Сосницькому аграрному ліцеї.

Протягом 2009-2010 років проходив строкову військову службу. Після служби працював у Києві, їздив працювати за кордон. Але коли росія напала на нас у 2014 році Олександр доєднався до лав ЗСУ, воював на сході України.

Через деякий час був демобілізований, створив сім’ю. У них з дружиною Дарією народилось двоє прекрасних синів: Даніїл та Єгор.

Жив і працював в цей час Олександр в селі Вишневе Ріпкинського району. І коли рашистські орди окупували в лютому 2022 року Чернігівщину, йому довелось переховуватись, бо учасників АТО росіяни розстрілювали на місці.

Тоді доля зберегла йому життя. І Олександр відразу ж після звільнення у квітні 2022-го року добровольцем пішов боронити рідну землю. Деякий час був на навчанні за кордоном. А далі служив у військовій частині А4712 на посаді гранатометника.

Загинув 6 липня 2023 року під час виконання бойового завдання у Запорізькій області.

Похований 14 липня 2023 року у Чернігові.

Вічна пам'ять і слава нашому Герою! 🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше