Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На базі краєзнавчого музею ім. Ю. С. Виноградського відкрили Туристично-інформаційний центр

Новини
01.12.2021
В приміщенні Сосницького краєзнавчого музею ім. Ю.С.Виноградського відбулось відкриття Туристично-інформаційного центру.
 
Це був довгий шлях. Від старту ініціативи «Сосниччина туристична» в лютому цього року та нової оглядової екскурсії «Сосниця – місто Залізного Ведмедя» , потім був активний літньо-осінній туристичний сезон-2021, в якому ми прийняли 14 повноцінних екскурсій. А потім подали заявку і виграли грант від Програма DOBRE Голос громад Чернігівщини на створення Сосницького туристично-інформаційного центру.
 
В рамках проєкту було проведено Школу сільського (зеленого) туризму для дорослих мешканців громади, 3 сесії Школи Амбасадорів для школярів та студентів, 2 Круглі столи з питань розвитку туризму та розробки програми розвитку туризму. Разом з тим ми запустили опитування в громаді – задля отримання від мешканців громади (і не тільки) інформації та пропозицій щодо розвитку туризму в громаді. Ми запровадили постійний процес досліджень історико-туристичного потенціалу в громаді, а також маємо вже постійних партнерів серед представників бізнесу.
 
Ми відкриті для співпраці з усіма, хто хоче розвивати туризм в громаді, кому не байдужа доля історичного спадку, хто може поділитися ще недослідженими або маловідомими історіями, артефактами, світлинами, публікаціями, книгами та іншими матеріалами, які ще більше розкриють наш багатий потенціал в цій сфері.
 
В краєзнавчому музеї тепер можна буде придбати сувенірну продукцію (вже є листівки, магніти), ми плануємо розширювати число наших екскурсій, пропонувати гостям цікаві маршрути, локації, залучати і рекламувати бізнес задля розвитку мережі місць харчування, розміщення, таборування, надання різних супутніх туристичних послуг.
Планів чимало.
 
Тому якщо маєте цікаві ідеї, хочете стати частиною нашої команди, допомагати в розвитку туризму громади, в дослідженні історії нашого краю, ділитися всім цікавим з цієї тематики – ласкаво просимо до Туристично-інформаційного Центру.
 
До зустрічі.
 
*Під час заходу було використано обладнання, закуплене в рамках проєкту (фотокамера, ноутбук, МФУ, ретранслятор, туристичне спорядження).
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше