Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На Сосниччині тривають роботи по відновленню електропостачання від наслідків негоди

Новини
17.12.2020

Внаслідок несприятливих погодних умов 13-16 грудня практично по всіх населених пунктах громади сталося пошкодження повітряних ліній електропостачання.

Станом на 19 год. 16 грудня по області залишаються відключеними 24 ЛЕП 10 кВ, 17 ділянок ЛЕП 10 кВ,  460 ЛЕП 0,4 кВ, 313 трансформаторних підстанцій 10 кВ.

Без електропостачання залишаються мешканці майже половини  населених пунктів громади.

Аварійно-відновлювальні роботи проводяться силами АТ “Чернігівобленерго”, по території Сосницької селищної ради працюють 5 аварійно-відновлювальних бригади з Сосниці, Мени, Сновська та Березного.

Основні зусилля енергетиків спрямовані в першу чергу на усунення поривів і пошкоджень на лініях 10 кВ, переважна більшість з яких була знеструмлена.

Усунення пошкоджень в напрямку сіл Волинка, Лозова, Киріївка, Конятин, Гапішківка, Масалаївка планується провести сьогодні.

По населеним пунктам Велике Устя – Бутівка – 18-19 грудня.

У смт Сосниця усунення поривів по вул. Деснянська планується провести 18 грудня.

Просимо населення з розумінням поставитись до вкрай складної ситуації з електрозабезпеченням, спричиненої обледенінням дерев, їх падінням та падінням частини гілок, обледенінням дротів ліній і як наслідок поривами ЛЕП.

Енергетики працюють у посиленому режимі.

У разі, якщо потрібна інформація про стан проїзду автошляхами чи допомога у дорозі, у Службі автомобільних доріг цілодобово працює диспетчер, звʼязатись з яким можна за номером телефону: +38(0462)661893, +380952714374.

Для повідомлення про відключення електрики, повалені дерева або електроопори в області діють гарячі лінії.

Номери контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»: 0-800-210-310, 0-462-772-901.
Управління ДСНС у Чернігівській області: «101».

Просимо громадян, якщо ви помітили обірваний провід, не наближатися до нього на відстань менше 10 метрів, в жодному разі не торкатися обірваних дротів та повідомляти про це за вказаними вище номерами. Також просимо самовільно не втручатися в роботу електроустановок.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше