Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На водозаборі у Сосниці встановлять сонячну електростанцію

Новини
16.02.2024

Наша громада стала переможницею конкурсу, який передбачає встановлення об'єктів відновлювальної енергетики – сонячних електростанцій.

📅 Конкурс був оголошений у жовтні 2023 року. Тоді фахівці селищної ради почали відразу працювати над конкурсною заявкою.

Процес роботи складався з трьох етапів 👇
🔹 спочатку було заповнено загальний опитувальник;
🔹 потім глибоко пророблялася детальна заявка, в якій враховувалися дані про споживання енергії, необхідна потужність сонячних електростанцій та передбачена економія ресурсів;
🔹 на третьому етапі проводилися онлайн співбесіди з командою проєкту.

🏆 Результат цієї роботи – Сосницька громада серед переможців конкурсу, а також ще 13 громад з різних регіонів України.

ℹ️ Проєкт «Відновлювані джерела енергії для стійкої України» виконується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit, або скорочено GIZ) за дорученням Федерального міністерства економіки та захисту клімату Німеччини (BMWK) спільно з Міністерством енергетики України. Його реалізація розрахована на 18 місяців, загальна вартість – близько 2 млн євро.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше